fbpx

Cum procedam

Îți creeam și administrăm conținutul, ne ocupam de găzduire și înregistrare domeniu, practic îți livrăm la cheie magazinul tău online astfel îți vei putea vinde produsele stupinei online, în întreaga țară.

Ai la dispozitie toate metodele de plata: ramburs, online cu card bancar, rate, transfer, SMS, etc. Gomag ofera suport pentru integrarea cu diversi procesatori de plati online: PayU, NETOPIA Payments, PlatiOnline, EuPlatesc, PayPal, etc.

Iti oferim o multime de instrumente de marketing care sa te ajute sa vinzi online. De la coduri de reducere si pana la puncte de fidelitate, ai la dispozitie zeci de optiuni care te ajuta sa iti cresti vanzarile.

Optimizat de Experti SEO

Magazinele noastre sunt gandite din punct de vedere tehnic pentru a fi „vazute” bine de catre motoarele de cautare. De la microdata si pana la optimizare pentru local SEO, iti oferim tot ce ai nevoie pentru a fi gasit rapid de clienti in rezultatele motoarelor de cautare.

Instrumente de SEO incluse

Gomag iti ofera tot ce ai nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate in campaniile tale de SEO. Magazinul tau va avea pozitii mai bune in rezultatele motoarele de cautare, ceea ce inseamna mai mult trafic, mai multi potentiali clienti.

Dispui de un numar foarte mare de tipuri de reduceri care sa te ajute sa iti motivezi clientii sa cumpere. De la reduceri simple si pana la coduri de reducere, posibilitatile sunt nelimitate.

  • Coduri de Reducere
  • Promotii cu limita de timp
  • Reguli avansate pentru reduceri de pret
  • Reduceri pentru grupuri de clienti
  • Promotii „1+1 Gratis”, „al 2-lea la reducere”, etc.
  • Reduceri in functie de total comenzii
  • Transport gratuit

Vinde mai mult acolo unde oamenii vin din start cu gandul sa cumpere

Integrarea noastra iti permite sa iti listezi produsele in eMAG direct din panoul tau de administrare Gomag, cu stocurile centralizate si gestionarea comenzilor intr-un singur loc.

Preluam categoriile si atributele eMAG

Iti listezi produsele in marketplace direct din platforma ta, cu categoriile si atributele alese, astfel incat sa nu existe nicio eroare.

Facem sincronizarea intre produse si stocuri

Stocurile tale sunt actualizate automat in functie de comenzile din eMAG dar si din propriul tau magazin; esti tot timpul acoperit.

Gestionezi comenzile intr-un singur loc

Iti listezi produsele in marketplace direct din platforma ta, cu categoriile si atributele alese, astfel incat sa nu existe nicio eroare.

Creeaza-ti magazinul online

Vezi platforma